MUST WATCH: ‘Leonie zkt Lief’, een dagelijkse VIJF-vlog van een vlotte 25-jarige maagd

Print
“Ik ben geen maand single, of een week, ik ben echt al 25 jaar single.” Het is een boodschap waarmee Leonie vaak enkele ogen doet opensperren. Meer nog, want de VIJF-werkneemster heeft nooit gedatet, gekust of seks gehad. En daar schaamt ze zich ook helemaal niet over. “Het is er gewoon nog nooit van gekomen…” Tijd voor actie dus, want Leonie gaat daten! En dat doet ze aan de hand van dagelijkse vlogverhalen waar wij nu al naar uitkijken!

Denk: een leutige mix van ‘Sex and the City’-verhalen met ‘Bridget Jones’-toestanden. Leonie stopt niets onder stoelen of banken in haar vlog and we love it! Van de vrienden die haar uitleggen hoe je nu weet wanneer iemand je wil kussen tot de outfitkeuring van haar moeder, het leven van Leonie is zalig herkenbaar.

In de eerste vlog gaat ze al swipend op zoek naar haar prins op het witte paard. Deze vlotte dame heeft dan ook maar liefst 173 (!) matches op Tinder, maar daar blijft het vaak ook bij. Benieuwd welke avonturen Leonie nog aangaat om de man van haar leven te vinden? Breng dan dagelijks een bezoekje aan vijf.be om ‘Leonie zkt Lief’ te bekijken. Nu al ons favoriete pauzemomentje van de dag!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video