ZIEN: Laurentine Van Landeghem's eerste eigen 'Clouds of Fashion'-collectie

Joehoe! Ons favoriete roze wolkje Laurentine Van Landeghem stelt haar eigen 'Clouds of Fashion'-collectie voor. Die maakte ze in samenwerking met winkelketen ZEB en laten we je alvast één ding vertellen: je gaat alles willen hebben!
Print

In oktober 2018 kondigde ze het met heel wat tranen aan: powerlady Laurentine Van Landeghem zou stoppen met haar 'Clouds of Fashion'-winkels. Dat betekende niet het einde, want ze ging in zee met modeketen ZEB om haar eigen collectie te ontwerpen. Een logische keuze, vindt ze zelf: "Voor mijn winkels kocht ik jarenlang kleedjes aan. Vaak dacht ik tijdens mijn zoektocht: ‘Waarom zijn die mouwen niet wat langer’ of ‘een leuke print, maar een vreselijke snit.’ Nu kan ik eindelijk exact de kleren maken die ik zelf wil."

De eerste collectie bestaat uitsluitend uit kleedjes maar in een brede variatie: met prints, verschillende kleurtjes, wikkeljurken, doorkijkstofjes... "Met een kleedje zie je er meteen iets netter uit. En je hoeft niet na te denken over combinaties. Gewoon een hakje of een sneaker eronder, een jeansjasje of een blazer erop en je kan de wereld aan. Toen ik het enorm druk had, was een kleedje echt mijn go-to-kledingstuk bij uitstek", zegt Laurentine. 

Wie de collectie wil shoppen kan terecht in de winkels van ZEB of online.

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video