Twitter wordt wild na de eerste aflevering van ‘De Mol’: hilarische complottheorieën en details die je gemist hebt

Print
Twitter wordt wild na de eerste aflevering van ‘De Mol’: hilarische complottheorieën en details die je gemist hebt

Foto: VIER

Heb je ook een erg woelige nacht achter de rug? We feel you. Al die uit zichzelf tot stand komende hersensspinsels en theorieën na het zien van de eerste aflevering van ‘De Mol’ bleven zich maar opstapelen. Dan hebben we maar besloten om onze nachtrust op te geven en al scrollend op Twitter op zoek te gaan naar de beste theorieën. Resultaat: een aantal lachuitbarstingen in ons kussen - in de hoop niemand in de omgeving wakker te maken - en veel geklik op de like-knop. En omdat we vannacht dan toch niets beter te doen hadden, bundelden we de beste theorieën en meest hilarische opmerkingen. Here we go:

 

 

De Mol 2019 is officieel van start gegaan en ook wij zaten met een grote zak popcorn aan ons scherm gekluisterd. Al smikkelend probeerden we eerste clues te verzamelen om te achterhalen wie de mol deze keer zou kunnen zijn, terwijl er de eerste helft van de aflevering zelfs nog geen gekozen was! Gelukkig – when in doubt – zijn er een hoop andere mensen die hun theorieën op Twitter smijten. Lees maar mee!

 

BAS MAAR OP! BAS IS #DEMOL

Veel uitspattingen op Twitter verdenken Bas. Is hij de Judas? De theorieën zijn alleszins om je ziek te lachen, maar misschien niet altijd super geloofwaardig… Oordeel zelf:

 

 

 

 

OF WACHT, IS HET MISSCHIEN INGRID

Als je dacht dat sommige theorieën over Bas al ver gingen, onderschat je Twitter duidelijk. Ook Ingrid staat hoog bovenaan het Twitterlijstje las potentiële mol. 

 

 

 

LACHSPIERTRAINING

Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven: wanneer je eens goed wil lachen, kan je altijd terecht op Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEE YOU NEXT WEEK!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video