Verstop je credit card! Zalando opent binnenkort een gigantische beautycorner

Print
Verstop je credit card! Zalando opent binnenkort een gigantische beautycorner

Foto: Zalando

Vries je credit card in, geef ‘m aan de hond als kauwspeeltje of laat je vriend de kaart ergens in de tuin begraven. Zolang ie rond het einde van de maand niet binnen handbereik ligt zit je safe, want Zalando kondigde deze week de komst van Zalando Beauty aan. En dat kan weleens fatale gevolgen voor je bankrekening hebben.

Wie dacht dat de gigantische webshop onmogelijk nog meer items bijeen kon verzamelen op het wereldwijde web heeft het mis, want vanaf 17 maart kunnen Belgische klanten naast fonkelnieuwe outfits ook beauty- en verzorgingsproducten kopen bij Zalando.

“Met de lancering van Zalando Beauty zetten we een logische volgende stap om hét platform te worden voor al je kledingen lifestyle-aankopen in België. We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun stijl en individualiteit uit te drukken, en een beautyassortiment sluit daar vanzelfsprekend bij aan”, zegt Jacintha de Graaf, Marketing lead Benelux.

En zoals het een Zalando betaamt, pakken ze ook dit groots aan. Beautyfanaten vinden gegarandeerd hun gading tussen de meer dan 200 verschillende merken. Die gaan van internationale merken zoals L’Oréal en Clinique tot gespecialiseerde huidverzorgingsproducten – denk aan Peter Thomas Roth - en natuurlijke cosmetica zoals Estelle & Tild. En ja hoor, ook mannen kunnen er terecht voor een babyzacht velletje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zalando Beauty (@zalando_beauty) op

 

#ZALANDOBEAUTY

Zalando Beauty zag het levenslicht in maart vorig jaar in Duitsland. Niet veel later werden ook Oostenrijk en Polen verblijd met de uitbreiding van de webshop. Samen met België verwelkomen ook Frankrijk, Zweden, Denemarken en Italië een beautycorner op Zalando.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video