Nuria en Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ opnieuw in blijde verwachting: “Voor zijn verjaardag krijgt Victor een broer of zus”

Print
Nuria en Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ opnieuw in blijde verwachting: “Voor zijn verjaardag krijgt Victor een broer of zus”

Foto: Instagram | nuria_glztnva

Het geluk kan niet op bij Nuria Gilizintinova (31) en Stijn Van Poucke (40), het koppel dat met glans hun ‘Blind Grouwd’-avontuur verderzet. Vandaag vieren ze niet enkel de eerste verjaardag van hun zoontje Victor, maar kondigen ze in Story ook aan dat er een tweede kindje op komst is.

Op 5 maart 2018 verrasten Stijn en Nuria zowat iedereen met de geboorte van hun zoontje Victor. Het koppel wist de zwangerschap gedurende negen maanden zo goed als geheim te houden. Een jaar later staan staat het tweetal opnieuw op de cover van het magazine Story te pronken, deze keer om de komst van een tweede kindje aan te kondigen.

“We maakten een vliegende start, en we leven nog steeds aan een hoog tempo”, vertelt Stijn in Story. “Het was een droom om twee kinderen snel na elkaar te krijgen. We lieten de natuur haar gang gaan sinds begin dit jaar en het was meteen prijs. Zo snel hadden we niet verwacht, maar het kindje is zeer welkom”, gaat Nuria verder. “In drie jaar tijd ben ik twee keer zwanger, zijn we vier keer verhuisd, kochten we een huis, zitten we in de verbouwingswerken en lopen er thuis twee katten rond. Als Stijn me nu niet kent, scheelt er iets (lacht).”

In september krijgt Victor er een zusje of broertje bij, maar ondertussen geniet het gezinnetje nog volop van de tijd met z’n drietjes.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video