SNIF: James Cooke neemt op Instagram afscheid van dierbare vriend

Print
SNIF: James Cooke neemt op Instagram afscheid van dierbare vriend

Foto: Instagram | @jamescooke1984

Wie James Cooke op Instagram volgt, zag vandaag ongetwijfeld het droevige nieuws verschijnen op z’n feed. De acteur slash presentator moest deze ochtend afscheid nemen van Noah, zijn dierbare vriend en trouwe viervoeter. De sharpei worstelde al enkele maanden met een gezwel en heeft deze morgen vredig haar oogjes gesloten.

Dat James een dierenvriend is, valt al snel af te leiden wanneer je door zijn Instagrampagina scrollt. Daarop post hij regelmatig een foto met zijn hond Noah en kat Basiel, een olijk duo dat trouwens een eigen Instagramprofiel heeft. Maar Noah kampte al enkele maanden met kanker en heeft het gevecht helaas niet gewonnen.

 

“Rust zacht lieve Noah...” schrijft James onder een selfie van zichzelf, Noah en zijn vriend Dorian. “Enkele maanden geleden kregen we het nieuws van je agressieve kanker. We hoopten op een mirakel... Nu besef ik dat JIJ dat mirakel was, 8 jaar lang. Wat ga ik je missen. Love you.”

De acteur kreeg dan ook duizenden steunbetuigingen van zijn volgers, waaronder onze eigenste Jani, Elodie Ouedraogo, Laura Tesoro, Kat Kerkhofs, Ian Thomas en Viktor Verhulst. Een dikke knuffel van ons, James!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video