Heb jij twee kuiltjes in je onderrug? Dan beïnvloeden ze je seksleven op deze manier

Print
Heb jij twee kuiltjes in je onderrug? Dan beïnvloeden ze je seksleven op deze manier

Foto: colouredburgundy.tumblr.com

Kun jij positief antwoorden op bovenstaande vraag, dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Twee kuiltjes onderaan je rug worden niet enkel ontzettend aantrekkelijk gevonden door het andere geslacht, ze beïnvloeden ook je seksleven. En dat laatste is iets waarvoor je die putjes heel dankbaar zult zijn.

 

I GOT IT FROM MY MOMMA

Goed nieuws voor de bezitters van ‘Venus dimples’, minder goed nieuws voor diegenen die er geen bespeuren in de spiegel: sacrio-iliacale kuiltjes – zo noemen zeer intelligente mensen ze – komen helaas niet samen met een fitnessabonnement. Ze zijn genetisch bepaald en worden gevormd doordat er een kort ligament ligt tussen het sacro-illiacale gewricht – oftewel de achterkant van je bekken – en de huid. Hard labeur in de fitness heeft er dus niets mee te maken, want op die plaats zitten geen spieren. Zij die ermee gezegend zijn, kunnen ze wel doen verschijnen door vet te verliezen.

 

PLUSPUNT IN BED

De lucky few die nog steeds zitten te wachten op het goede nieuws, hier komt het: venuskuiltjes hebben namelijk een positief effect op je seksleven. Naast het feit dat mannen ze ongelooflijk sexy vinden – ze worden ook weleens thumb handles genoemd – zorgen de kuiltjes ervoor dat je sneller je hoogtepunt bereikt. Dat komt omdat je een betere bloedcirculatie naar je bekken hebt. Wij zullen vanavond extra aandachtig in de spiegel kijken…

Meer over Seks en Relaties

Meest recente video's

Meer video