Aha! Dit is het ultieme middeltje tegen cellulitis en het staat waarschijnlijk in jouw kast

Print
Aha! Dit is het ultieme middeltje tegen cellulitis en het staat waarschijnlijk in jouw kast

Foto: Frank Body

We hebben al een voorproefje gekregen van de zomer en dan rommelt het meteen in ons hoofd, want zomer betekent bikini, en bikini betekent dat we willen kunnen pronken met ons lijf. Een fitnessabonnement is één optie, maar dan ben je helaas nog steeds niet verlost van die vervelende cellulitis. Geen paniek, wij schotelen je een middeltje voor waardoor je tegen de zomermaanden zijdezachte billen hebt, en je bent er waarschijnlijk héél vertrouwd mee!

Het middeltje in kwestie blijkt koffiedik te zijn. Yep, gooi die capsules dus niet meteen weg als je je shot cafeïne binnen gegoten hebt. Over cafeïne gesproken, het is net dat bestanddeel dat wonderen zou verrichten voor de putjes in je huid.

Nee, je hoeft bij je volgende Starbucks-bezoek geen extra shot koffieprut te bestellen, het is de bedoeling dat je het goedje als scrub gebruikt. Dat, in combinatie met de wrijfbewegingen, zou je bloedvaten verwijden en de bloedsomloop stimuleren. Korter gezegd: ciao, cellulitis!

Baat het niet, dan schaadt het niet denken wij! Zelfs non-believers moeten toegeven dat, zelfs al doet de koffie niets, de scrubbeweging er nog steeds voor zorgt dat die vervelende putjes in je huid verminderen.

Zie jij jezelf nu niet meteen alle gebruikte capsules zorgvuldig opensnijden, dan kun je gelukkig terecht bij enkele beautymerken die een koffiescrub in hun gamma hebben.

1. Body Boom - € 20,34 | 2. Bean Body - € 16,27 | 3. Malaya - € 48 | 4. Biso Coco - € 11,99 | 5.Mine Body - € 24,95

 

Of maak je eigen koffiescrub!

  • 120 gr. gemalen koffie
  • 8 eetlepels kokosolie
  • 50 gr. zeezout of suiker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stacy Sullivan (@stacysullivan_) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video