Hallokes! Lady Gaga post make-uploze selfie en we zijn sprakeloos

Print
Hallokes! Lady Gaga post make-uploze selfie en we zijn sprakeloos

Foto: Isopix

Lady Gaga is al lang niet meer de popster die we kennen om uitbundige outfits: de laatste jaren mocht het allemaal wat simpeler zijn. Ook voor de gevierde film 'A Star Is Born' hield de ster het minimaal als het op make-up aankomt. Die trend lijkt ze door te zetten met een nieuwe post op Instagram waar ze veel lof voor krijgt.

Afgelopen week schitterde Lady Gaga op de rode loper van de Oscars, waar ze ook een beeldje voor het liedje 'Shallow' mee naar huis mocht nemen. Naast de prachtige zwarte jurk én halssnoer met een waarde van 30 miljoen euro die ze droeg, koos Gaga voor een subtiele make-uplook.

Maar op Instagram plaatste Gaga nu ook een selfie waar ze haar 'naakte' gezicht tentoonstelt en daar krijgt ze niets dan lof voor. Zo schrijft iemand zelfs: "Een gemiste kans. Ze had zonder make-up naar de Oscars moeten gaan" of "Je bent altijd mooi, maar zonder make-up ben je écht prachtig", en daar zijn we het mee eens!

Onder de foto schreef de zangeres/actrice dat ze vereerd was dat ze de 141 jaar oude diamant van Tiffany's mocht dragen. De laatste persoon die de ketting droeg was Audrey Hepburn, toen ze de film 'Breakfast at Tiffany's' promootte. "Het was een eer om ze te mogen dragen en het maakte mijn onvergetelijke nacht nog specialer."

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video