Bewonderenswaardig: Selma Blair geeft interview tijdens MS opflakkering

Print
Bewonderenswaardig: Selma Blair geeft interview tijdens MS opflakkering

Foto: Isopix

Het was één van de opvallendste verschijningen op de rode loper van de Vanity Fair Oscars afterparty: Selma Blair met een wandelstok. De actrice kreeg de diagnose van MS en gebruikt haar stem nu om aandacht te vragen voor de ziekte. In een interview met 'Good Morning America' heeft ze het moeilijk met praten, maar toch worstelt ze zich er een weg doorheen.

"Ik ben invalide. Ik val soms. Ik laat soms dingen vallen. Mijn geheugen is wazig en mijn linkerkant vraagt aanwijzingen aan een kapotte GPS", vertelt Selma Blair aan Robin Roberts van 'Good Morning America'. Hoewel ze op het moment van het interview door een opflakkering van de ziekte heen ging, stond ze erop om het te doen. "Ik was een beetje bang, maar mijn neuroloog zei dat het veel bewustzijn zou creeren. Velen hebben de energie niet om een interview te doen, maar ik wel, want ik hou van de camera", vertelt ze lachend.

Ze gaf ook toe dat het moment dat ze de diagnose multiple sclerosis kreeg heel erg zwaar was. "Ik had tranen in mijn ogen. Het waren geen tranen van paniek, maar omdat ik wist dat ik zou moeten toegeven dat ik de controle over mijn lichaam kwijt ben en dat was een beetje een opluchting."

Toch denkt ze er niet aan om op te geven, want dit jaar nog zal ze meespelen in de nieuwe Netflixserie 'Another Life'. Respect!

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video