Tipi time: 20 kinderkamers met een tipi waardoor we zo weer jong willen zijn

Herinner je de dagen nog waarop je moeder de lakens niet snel genoeg kon wassen of jij ging ermee aan de haal om een tentenkamp te bouwen? Anno 2019 verstoppen kinderen zich nog steeds al te graag in ‘hun creatieve hoekje’, al komt dat gelukkig niet meer inclusief billenklets omdat je het vers gewassen beddengoed naar de vaantjes geholpen had. Want tegenwoordig verkopen heel wat winkels en webshops tipi’s waar koters in kunnen vertoeven tot de late uurtjes (lees: 8 uur ’s avonds). Wij lijsten alvast de mooiste op, en vertellen je waar je een heel goedkoop exemplaar kunt scoren.
Print

TOPPIE, ZO’N TIPI

Geef kinderen een uniek speelobject en ze zijn uren zoet. Een tipi is zoiets, een eigen knus hoekje waar ze kunnen kletsen met hun denkbeeldige vriendjes of boeken kunnen doorspitten met een zaklamp. Het leuke voor de ouders is dat zo’n tipi er nog eens goed uitziet ook, dus je kunt ‘m vast plaatsje geven in de kinderkamer. Lidl verkoopt al zo’n tipi tent voor maar 34,99 euro, en dat terwijl prijzen voor andere stijlvolle exemplaren vaak pas boven de 60 euro starten!

Helemaal kidsproof maak je zo’n tipi door bijvoorbeeld een speelmatje of schapenvachtje op de grond te leggen. Kussens kun je nooit genoeg hebben in een wigwam, en binnenin kun je eventueel nog een lichtslinger hangen. Wie echt all the way wil gaan, kan de tent versieren met vlaggetjes of bloemen. Uren speelplezier verzekerd!


TIPI TIME
Wil jij van de kinderkamer ook een speelparadijs maken? Haast je dan naar de dichtstbijzijnde Lidl, of surf snel naar lidl-shop.be, waar ze deze week kindertipi’s verkopen voor maar 34,99 euro. Het zal nog nooit zo stil geweest zijn bij jou thuis!
 

Meest recente video's

Meer video