Geen party zonder piñata, en Lidl verkoopt er voor een spotprijs

Print
Geen party zonder piñata, en Lidl verkoopt er voor een spotprijs

Foto: Lidl

De garantie voor een geslaagd feestje dito Instagramfoto’s? Een piñata, natuurlijk! Er wordt tegenwoordig geen verjaardags- of tuinfeest gehouden zonder dat er ergens eentje in een boom hangt. Ja hoor, ook anno 2019 blijft de piñata één van de meest geliefde gasten – naast het feit dat er hevig op geklopt wordt of course – en Lidl verkoopt er deze week voor een spotprijsje!

Wie een feestje wil geven kan maar beter wat Pinterest-gescroll achter de rug hebben. Maar geen paniek, wij vertellen je exact wat je nodig hebt om een party te geven waardoor niet-aanwezigen op slag een #fomo-aanval krijgen wanneer ze de foto’s op sociale media zien.

Lidl verkoopt namelijk piñata’s voor – hoe kan het ook anders – wel heel erg democratische prijzen. Naast de traditionele Mexicaanse versie kunnen ook unicorn lovers hun hartje ophalen aan een eenhoornexemplaar. En mannen werden heus niet vergeten, hoor. Zij mogen tekeer gaan op een sportwagen-piñata.

Voor 9,99 euro haal jij zo’n gelukmaker in huis, en dat is inclusief stok om mee te slaan. Wat je er in stopt, is dan weer helemaal up to you. Maar ook die zaken vind je hoogstwaarschijnlijk in de Lidl-winkel, samen met de drank die – lets’ face it – er naast de piñata’s voor zorgt dat het een topper wordt.


NO PIÑATA, NO PARTY
Heb jij plotseling ook zin gekregen om op iets te slaan? In de meest positieve zin van het woord dan. *wink wink* Rep je dan naar de dichtstbijzijnde Lidl-winkel en pak die piñata’s!