Woah! De eerste trailer van ‘De Mol’ is er eindelijk en de makers komen met een verbluffende primeur

Print
Heel wat mensen hebben de afgelopen weken tevergeefs het hoofd gebroken over de tips die ‘De Mol’ de wereld instuurde. Maar gelukkig kunnen we ons brein heel even rust gunnen, want VIER gooide zonet de allereerste trailer van het nieuwe seizoen online en daarin komt presentator Gilles Decoster met groot nieuws. Maar echt: GROOT NIEUWS!

Dat we opnieuw een samenraapsel van warrige beelden voorgeschoteld zouden krijgen, was te verwachten. Maar wie veertig seconden geduld had, kreeg opeens Gilles Decoster op z’n scherm te zien. En die komt wel degelijk met een verrassing.

Voor het eerst in de geschiedenis van het programma werden de spelregels omgegooid. En niet zomaar een klein beetje, want ‘De Mol’ zal de groep in dit zevende seizoen aan het spel beginnen zonder Mol. In de loop van de eerste aflevering zal de Mol van dit seizoen aangewezen worden.

 

JE WEET NIETS

Door deze boodschap worden alle voorgaande tips plots ook duidelijk. Denk maar aan de affiches met daarop de namen van voorgaande Mollen en de daarbij gaande slagzin ‘Je weet niets’. Voor het eerst zal de saboteur dus volledig onvoorbereid het spel beginnen. Ahja, want hij of zij WEET NIETS. En dat terwijl andere Mollen voor de opnames van vorige seizoenen steevast werden opgeleid door de makers van het programma.

Als je ondertussen terug op adem gekomen bent, verklapt VIER maar al te graag ook de startdatum van het nieuwe seizoen. Noteer in jullie agenda en stel je digicorder af op zondag 10 maart, want dan is het eindelijk zover. LET THE GAMES BEGIN!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video