WECANDANCE maakt veelbelovend thema bekend en heeft een verrassing in petto

Print
WECANDANCE maakt veelbelovend thema bekend en heeft een verrassing in petto

Foto: Echo and Earl

Laat ‘Africa’ van Toto loeihard door de speakers knallen, sorteer alvast alle ‘beige’ kleren die je garderobe bezit en kijk misschien ook even of er geen zebra’s te bestellen vallen op bol.com. WECANDANCE maakte zopas het thema voor dit jaar bekend en dat is – je kunt het al raden – ‘safari nomads’. Voor je outfits begint samen te stellen op Pinterest, lees nog even verder, want het festival heeft ook een verrassing voor jullie in petto.

Afgelopen zomer werd het strand van Zeebrugge nog omgetoverd tot het Wilde Westen, dit jaar houdt er een karavaan wilde dieren halt. Ver hoef je niet te zoeken voor een outfit want ‘safari’ is niet geheel ontoevallig ook één van de grote trends die we op de catwalks zagen. Denk aan verscheidene dierenprints, aardetinten, boiler suits en safarihoedjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WECANDANCE (@wecandancefest) op

 

 

GEEN TWEE DAGEN, MAAR...

Maar dat is niet alles, want naast een zesde podium breit WECANDANCE ook een derde dag aan het festival. Op vrijdag 9 augustus om 17u zal het festival openen en zullen er op twee van de zes podia optredens gegeven worden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WECANDANCE (@wecandancefest) op

 

Tickets zijn te koop via wecandance.be en inspiratie vind je hier op JaniTV ongetwijfeld binnenkort terug!

 

 

Meer over Festivals

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video