Wtf?! ‘De Mol’ laat een nieuw filmpje op ons los en we worden horendol

Print
Mollenjagers zijn aan een heuse klopjacht bezig, want het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ zit eraan te komen. Maar buiten de locatie waar ons favoriete programma zich zal afspelen weten we nog helemaal niets. En daar maakt VIER ons maar al te graag attent op. De zender plaatste een filmpje online waardoor we meteen in Sherlock Holmes-modus gingen. Tevergeefs helaas, maar misschien hebben jullie meer geluk!

Vorige week verspreidde De Mol een telefoonnummer en enkele brieven aan de inwoners van Sint-Gilles-Waas (let op de schrijfwijze!). Er wel massaal gebeld omwille van een ‘mollenplaag’, maar het bleek een pientere truc te zijn van de makers. Vandaag werden de geluidsopnames van de telefoonopnames op Facebook en de website geplaatst. Hoogstwaarschijnlijk inclusief enkele verborgen tips, al zijn wij eraan voor de moeite. Zet je speurneus dus op, en wie weet kom jij met het antwoord.

Draait jouw zoektocht ook op niets uit, dan is het wachten tot donderdag 16:00. Op dat uur is Vier van plan iets ‘groot’ te onthullen. Placet to be is de website www.jijweetniets.be. Wij hebben alvast niet veel van onze vingers meer over van al het nagelbijten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De productie houdt het niet alleen bij de affiches, maar komt met nog wat stunts. Zo ontvingen de inwoners van Sint-Gillis-Waas een flyer (de rechterfoto) door de deur. Deze flyer deelt mee dat er een mollenplaag op komst is en in de tekst staan namen van voormalige mollen verwerkt en andere verwijzingen naar een nieuw seizoen van de Mol. Er staat ook een telefoonnummer vermeld en wanneer dat gebeld wordt krijg je het bericht: "Jij weet niets, maar dat wil niet zeggen dat er niets is" te horen. In het Nieuwsblad Mechelen-Lier was de puzzel te vinden die we op de linkerbovenfoto zien en op de foto linksonder is een vliegtuigje te zien met daarachter de tekst "jij weet niets". Dit vliegtuigje was vandaag te zien in o.a. Knokke, Oostende, Brugge, Gent, Aalst en Hasselt. Ook reed een Vietnamese tuktuk zich vast in Antwerpen, wat ook een stunt bleek te zijn. #demol #vlaanderen #seizoen7 #jijweetniets

Een bericht gedeeld door De Mol (@demolvlaanderen) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video