Ha! Dit verkiest de helft van de vrouwen boven een stomende vrijpartij

Print
Ha! Dit verkiest de helft van de vrouwen boven een stomende vrijpartij

Foto: Shutterstock

Het merendeel van de mensen geniet van een hevige vrijpartij, daar kunnen we het volgens ons wel eens over zijn. Al prijkt er bij heel wat vrouwen bovenaan hun lijstje toch nog iets anders dan een orgasme. Eaters Digest trok op onderzoek en bewees dat liefde wel degelijk door de maag gaat, want jawel, veel vrouwen genieten meer van eten dan een goeie beurt.

Voor hun onderzoek ondervroeg Eaters Digest 11.976 personen. Wat bleek? Meer dan de helft van de ondervraagden – lees: 60 procent – geniet even hard van een heerlijke maaltijd dan een degelijke stoeipartij. Maar nog opvallender is dat zowat de helft van de vrouwen voor eten kiest als ze echt knopen moeten doorhakken. 31 procent maakte liever geen keuze, en 1 op 4 vrouwen koos voor seks.

 

STOMENDE STOOFSCHOTEL VS. STOMENDE SEKS

Een sluitende verklaring voor de voorkeur hebben onderzoekers niet, maar er wordt op Instagram en Twitter niet voor niets met termen als #foodporn en #foodgasm gegooid. Verder zien we eten meer en meer als een uitbreiding van onszelf, verklaren de onderzoekers. “Wat we eten - of niet eten - is een dagelijks testament van wie we zijn en hoe we ons leven leiden,” klinkt het.

De oplossing? Kiezen is verliezen, dus ga op date in een overheerlijk restaurant en verorber dat dessert lekker thuis. *wink wink*

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video