Streetstyle sterren worden steeds vaker met deze tasjes gespot en ze kosten géén geld

Print
Streetstyle sterren worden steeds vaker met deze tasjes gespot en ze kosten géén geld

Foto: Shutterstock

Wanneer celebrities en influencers richting de fashion weeks trekken, zitten hun koffers vaak vol handtassen waar wij gemiddeld zo’n 42 weken eten voor zouden moeten opgeven. Al leggen streetstylefotografen de laatste tijd steeds vaker hetzelfde tasje vast op de gevoelige plaat, dat na nader onderzoek maar 69 euro kost. Hebben die handel!

Een duur uitziende en kwalitatieve handtas vinden tegen een democratische prijs gaat vaak gepaard met een heuse – zeg maar helse - zoektocht. Laat staan dat ie de goedkeuring krijgt van de crème de la crème der influencers. En toch slaagt het merk Charles & Keith elke bekende naam te verleiden met z’n ontwerpen.

Hun bucket bag wist zich afgelopen seizoen op elk streetstyle beeld te wurmen, en ook tijdens de afgelopen modeweken bengelde meer dan één saddle bag aan de armen van influencers & co. In artikels als deze stopt je hart normaal gezien even met kloppen wanneer je het prijskaartje onder ogen krijgt, maar maak in de plaats gerust een vreugdesprongetje, want de tassen kosten om en rond de 60 euro.

 

Ook schoenenverzamelaars – aren’t we all – kunnen hun gading vinden op de webshop van Charles & Keith. En kijk, zelfs Gigi Hadid werd al met een paar aan haar voeten gespot. Dan zit er maar één iets op, toch? SHOPPEN!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CHARLES & KEITH (@charleskeithofficial) op

 

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video