He put a GIANT ring on it: Katy Perry en Orlando Bloom stappen in huwelijksbootje

Print
He put a GIANT ring on it: Katy Perry en Orlando Bloom stappen in huwelijksbootje

Foto: Isopix

Hallokes! Zangeres Katy Perry kondigde op Instagram met een schattige foto haar verloving met acteur Orlando Bloom aan. Na enkele ups en downs in hun relatie is het koppel zeker van hun stuk en stappen ze binnenkort in het huwelijksbootje.

Een gigantische ring in de vorm van een bloem, mooier kan het haast niet, toch? Het is de kers op de taart van de - in het verleden - turbulente relatie van Katy Perry en Orlando Bloom. Het koppel kwam voor het eerst naar buiten in januari 2016, maar ging een jaar later in februari weer uit elkaar. Waar die split aan te wijten was, bestaat nog heel wat speculatie over, maar één van de twee zou overspel hebben gepleegd.

In april 2018 vonden de twee tortelduifjes elkaar terug en besloten ze het nog een kans te geven. Nu, iets minder dan een jaar later, ging Bloom dan op zijn knie voor Perry. 

Het is voor beiden hun tweede huwelijk. Katy Perry trouwde in oktober 2010 met komiek Russell Brand maar gaf er 14 maanden later alweer de brui aan. Voor Bloom liep het met supermodel Miranda Kerr ook minder goed af. Na een relatie van drie jaar, stapte het koppel in 2010 in het huwelijksbootje en kregen ze samen een zoon, Flynn (8). Eind 2013 ging het echtpaar uit elkaar. Hopelijk meer succes nu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

full bloom

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video