Vergeet jeans, in 2019 draait het allemaal om deze broek

Rokken worden opgesmukt met allerhande dierenprints en onze jeans moet plaats maken voor geruite broeken. Dat het in 2019 onder de gordel te doen is, is duidelijk. Maar een broek met een motief is voor heel wat mensen nog steeds een uitdaging. Niet durven, maar doen is de boodschap! En met deze inspiratiefoto’s en dito tips komt het sowieso helemaal goed.
Print

 

SIMPLE DOES IT

De ‘plaid pants’ is duidelijk de eyecatcher van jouw outfit. Hou de rest dan ook simpel. Een T-shirt plus effen blazer, een comfy sweater of een leuk hemd om het wat minder casual te maken. Fashion queens kunnen een stap verder gaan en de tartan-print combineren met een andere door in hetzelfde kleurenpalet te blijven.

 

BREDE HEUPEN

Eerlijk is eerlijk: deze trend is niet de beste voor vrouwen met wat bredere heupen, aangezien je met prints op broeken de focus net op je heupen legt. Al zijn ‘regeltjes’ er natuurlijk om te breken. Dus hé, als jij vindt dat je er pretty damn fine uitziet, hou je dan vooral niet in!

 

WIJDE BROEKEN

Heb jij een geruit exemplaar met brede broekspijpen gekocht? Vergeet de voorgaande tip dan, want een wijde broek doet wonderen voor mensen met brede heupen. De brede pijpen brengen je benen namelijk mooi in evenwicht. 

Meest recente video's

Meer video