Laura Tesoro splitst zich in drie, "maar ik doe het graag!"

Print
Het gaat hard voor Laura Tesoro (22): na een jaar brengt ze opnieuw muziek uit, neemt ze deel aan het VTM-programma 'Liefde voor Muziek' én speelt ze de hoofdrol in de musical '40-45'. Middenin die drukke agenda nam Laura wat tijd om het met JaniTV te hebben over haar carrière en projecten.

Tien jaar geleden stond Laura Tesoro op de planken in de musical ‘Annie’, maar nu keert ze terug naar het theater met ’40-45’. Afwisselend met Nathalie Meskens en Clara Cleymans zal ze daar hoofdrolspeelster Sarah vertolken. “Ik had wel wat stress, maar ik doe het heel graag. De repetities zijn goed verlopen dus het is super spannend”, vertelt Laura met een brede lach.

 

 

Toch blijft het daar niet bij, want ook muziek ligt haar nauw aan het hart. “Er zat een jaar tussen ‘Beast’ en ‘Mutual’, mijn nieuwe single, maar dat was niet bewust. Het was geen pauze, of zo.” Voor die nieuwe single kreeg ze trouwens hulp van Ella Eyre, bekend van onder andere ‘Waiting All Night’ met Rudimental. “Ik ben grote fan van haar, dus ik ben wel trots op dit nummer.”

Maar er komt nog een ander groot muzikaal avontuur aan. Dit voorjaar verschijnt ze op VTM in het programma ‘Liefde voor Muziek’. “Het is echt super dat ik naast zo’n namen mag deelnemen aan het programma. De vorige edities waren echt geweldig”, vertelt Laura. Ook Milow, Jan Leyers, Ilse DeLange, Kommil Foo, Bart Kaëll en Stef Kamil Carlens verschijnen in het programma. Zoals gewoonlijk huizen de artiesten samen op een zonnige locatie en brengen ze elkaars nummers in een ander jasje. “Het is spannend om te horen hoe ze je nummers brengen. En meer kan ik niet verklappen.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loved performing #mutual for these kiddo’s @ketnet_be

Een bericht gedeeld door L A U R A T E S O R O (@lauratesoro) op

 

Eén ding staat dus vast: Laura Tesoro weet de komende maanden wat te doen. “Het is druk, maar ik doe het enorm graag. Het is tof dat ik al die verschillende dingen kan doen.” Als je haar zelf aan het werk wil zien, moet je vooral nog een kaartje bemachtigen voor ’40-45’ of naar een optreden gaan kijken. Data voor haar zomertour zouden spoedig bekend worden gemaakt. In de tussentijd kun je gewoon genieten van haar single ‘Mutual’. Yes!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video