Originaliteit troef! 11 Pinterest perfect trouwlocaties dichtbij huis om jouw ‘I do’ te vieren

Print
Originaliteit troef! 11 Pinterest perfect trouwlocaties dichtbij huis om jouw ‘I do’ te vieren

Foto: Pinterest

Prachtige plaatjes van trouwlocaties blijven zich ophopen op Pinterest, maar dat wil niet zeggen dat je je hele gevolg op een vliegtuig richting Zuid-Frankrijk moet krammen. Ook dichtbij huis liggen de mooiste locaties voor het grijpen. Wij zochten én vonden 11 originele plekjes om eeuwige liefde te vieren. Wedden dat jouw droomlocatie er tussen zit?

 

1. TOMBEEK PLAGE & ATELIERS - OVERIJSE

Deze verborgen parel ligt in Overijse en wordt omringd door vier hectare natuur, inclusief appelbomen en een idyllisch riviertje. De industriële loft waar het hier om te doen is, is de ideale plek om een huwelijk te organiseren dat nog vele keren gepind zal worden op Pinterest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door immer (@__immer) op

 

 

2. CHALET ROBINSON - BRUSSEL

Van een romantische setting gesproken! Gasten worden in een bootje naar het huwelijksfeest gebracht, om meteen daarna een prachtige chalet te midden van Te Kamerenbos binnen te stappen. Denk: Belgische Ardennen gemixt met de sfeer van een Amerikaanse filmset.

 

 

3. TROUWEN IN HET BOS

Ben jij een fervente boomknuffelaar? Of hou je simpelweg van de natuur en wil je er dan ook graag je jawoord geven? Dan ben je bij ‘Trouwen in het bos’ aan het juiste adres. Het unieke totaalconcept verzorgt jouw huwelijk van A tot Z, op het mooiste plekje in jouw favoriete bos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @trouweninhetbos op

 

 

4. GOLFCLUB WITBOS - NOORDERWIJK

Zowat alle bruidjes in spe vielen in zwijm bij het zien van het huwelijk van interieurblogster Patricia Goijens. Zij gaf haar jawoord in de hangar van Golfclub Witbos en maakte er samen met haar man een Wedding Wonderland van.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door sof_e (@sof_e) op

 

 

5. ARENDSHOEVE - AMSTERDAM

Wie altijd al droomde van een exotische bruiloft, maar geen jet of onuitputtelijke bankrekening voor handen heeft om de hele familie de oceaan te laten overvliegen, hoeft z’n gasten simpelweg op de trein naar Amsterdam te zetten. Daar ligt de Arendshoeve, een budgetvriendelijk alternatief én walhalla van originele trouwlocaties.

 

 

6. ENGELENBURCHT – TILDONK

Waarom enkel je jawoord geven achteraf als je er achteraf ook een spetterend feest kan geven? Het oude Ursuline klooster, Engelenburcht in Tildonk, werd gerestaureerd en is nu een heuse hotspot voor wie op zoek is naar een originele trouwlocatie. Take me to church!

 

 

7. PBI EVENT ARCHITECTURE

Laat je niet misleiden door de zakelijke naam, want wat PBI Event Architecture verwezenlijkt is magisch. Je huurt er een transparante tent – denk: Assepoester i.p.v. Decathlon – en plaatst die op jouw droomlocatie. Simpel, toch?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Catherine Kosters (@ckosters_) op

 

 

8. TE LEUK TROUWEN

Over tenten gesproken… Ben jij helemaal into alles wat bohemian is? Dan zijn de tipitenten van ‘Te Leuk Trouwen’ hetgeen waar jij naar op zoek bent. Meer nog, de Nederlands wedding planners richten de tent zelfs met veel plezier voor je in!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TELEUKTROUWEN (@teleuktrouwen) op

 

 

9. LOODS TIEN - BRESKENS

Je jawoord geven terwijl het zand tussen je tenen kriebelt, weinig bruidjes wagen er zich in België aan. Maar net over de grens ligt Loods Tien , waar je de feestelijkheden kan verderzetten en het spectaculair uitzicht kunt behouden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love & Tales Weddings (@loveandtales) op

 

 

10. BARN WEDDING

Wie zegt er dat trouwen in een schuur niet super fancy kan zijn? Het is perfect voor een rustiek of landelijk trouwfeest, maar je kan deze plaats ook omtoveren in een klassevolle locatie voor je trouwfeest. En toeval wil dat ons Belgenlandje een heleboel schuren telt die verhuurd worden. Voorbeelden zijn De Roode Poorte, Hoeve Engelendael en Heerlijkheid van Marren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joren Rosseel (@joren_rosseel) op

 

 

11. VERBEKE FOUNDATION – KEMZEKE

Voor koppels met een hoek af is de Verbeke Foundation de perfecte locatie om eeuwige liefde te vieren. Een entree vol kunstzinnige voorwerpen, met een gigantische serre als masterpiece. Yep, hier ontstaan veel moderne sprookjes, dat is zeker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Perfect Celebrations (@perfect_celebrations) op

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video