Zo zacht als een babyvelletje: James Cooke komt met unieke cosmeticalijn

Print
Zo zacht als een babyvelletje: James Cooke komt met unieke cosmeticalijn

Foto: @janikazaltzis

James Cooke heeft geworsteld met zijn huid en daar maakt hij geen geheim van. "Ik zit bijna dagelijks in de make-upstoel en dat doet mijn huid geen goed", dus besloot de acteur/presentator om zijn eigen cosmeticalijn op te starten.

We kennen het allemaal: de weg naar een goede verzorging voor je huid vinden is er één vol obstakels. Ook James Cooke maakte het mee. Sinds zijn vele televisiewerk moet hij heel wat make-up op zijn gezicht verdragen en zijn huid neemt hem dat niet in dank af. Het juiste product vinden was moeilijk, dus besloot hij met enkele vrienden een nieuwe verzorgingslijn te lanceren.

Smoet werd dus geboren! Het concept is ook vrij uniek: je koopt een basiscrème en daar kun je vervolgens oliën of geurtjes naar eigen wens aan toevoegen. 'Do it yourself' dus, maar op die manier kan het wel helemaal afgestemd worden aan de noden van je huid. De producten zijn bovendien allemaal van natuurlijke ingrediënten en 100% cruelty free. Woehoew! Bestellen kan op de website: www.smoet.be

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video