Wait what?! Zijn Timtation en Deborah terug verliefd?

Print
Het zit nog heel erg vers in ons collectief geheugen: Timtation en Deborah. Het koppel leek de ultieme verleiding van 'Temptation Island' te overleven, tot Tim na enkele dagen liever wou trouwen met verleidster Cherish. En de rest is geschiedenis... Maar zijn de twee toe aan een verzoening?

"Ik zie echt nog liefde tussen Tim en Deborah", vertelt Goedele Liekens. De seksuologe verdiept zich morgen in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' dat op vrijdag start, maar blikt eerst nog terug op de vorige reeksen. Ze ontvangt zo onder andere Pommeline en Fabrizio, Joshua en Deborah en Tim. Bij die laatste voelt ze duidelijk nog een vonk en praat er met het ex-koppel over. "Ik ben niet meer dat meisje", zegt Deborah. Tim geeft zijn fouten dan weer toe en onthult dat hij haar probeerde terug te winnen.

Naast het verleden, zal Goedele samen met de koppels van het nieuwe seizoen kijken naar eerste beelden. Dat belooft spannend te worden! Dinsdagavond om 20u35 op VIJF. En let op: wie het programma uitkijkt zal beloond worden, want direct erna wordt 'Adam Zkt. Eva VIPS' uitgezonden. Daarin kan je de floshua van Joshua bewonderen. *knipoog*

 

Meer over instant-articles

Meest recente video's

Meer video