Love is in the air! Jens Dendoncker heeft een nieuw lief, en het is geen onbekende

Print
Love is in the air! Jens Dendoncker heeft een nieuw lief, en het is geen onbekende

Foto: Instagram | Jens Dendoncker

Jens Dendoncker (28) is verliefd en iedereen mag het weten! Na wekenlang ontkennen was de ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’-presentator donderdagavond op de MIA’s eindelijk klaar om zijn nieuwe vriendin aan het grote publiek voor te stellen. Niet dat de knappe verschijning een introductie nodig had, want Jens vormt namelijk een koppel met de dochter van Lynn Wesenbeek: Lauren Versnick.

Jens leerde de 24-jarige Lauren kennen toen ze als producer meewerkte aan het tweede seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’. Daar is de vonk overgeslagen, vertelt Dendoncker aan Het Laatste Nieuws. De geruchtenmolen draaide al een tijdje op volle toeren, maar het tweetal blijf alles ontkennen. Tot gisterenavond, toen ze zij aan zij op de rode loper van de MIA’s verschenen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jens Dendoncker (@jensdendoncker) op

 

“We wilden niets forceren door onze relatie aan de grote klok te hangen”, vertelt Jens aan HLN. “Zeker omdat het nog heel pril was, en ook voor ons nog niet allemaal duidelijk. Gisteren hebben we dan toch beslist om ons niet meer weg te steken en samen naar de MIA’s te gaan. We hadden daar gewoon allebei zin in.”


De twee straalden dan ook op de rode loper, en dat had niets te maken met de magnifieke glitterjurk die Lauren aanhad. “Ik ben uiteraard helemaal weg van haar”, legt Jens uit. “Ze is recht door zee, eerlijk en open, en ze heeft een sterk karakter. Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend lief, met een hart van goud. We kunnen ook goed lachen samen. En wat een voordeel is, haar gratie en stijl stralen altijd af op mij, waardoor ik altijd ietsje stijlvoller voor de dag kom.”

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video