Dit product voor babybilletjes is Hailey Baldwin's geheim voor stralende huid

Print
Dit product voor babybilletjes is Hailey Baldwin's geheim voor stralende huid

Foto: Isopix

Hollywoodcelebs: ze hebben vaak miljoenen euro’s tot hun beschikking en hoeven niet twee keer na te denken over die ene dure gezichtscrème. Toch horen we af en toe verhalen over beroemdheden die hun velletje soigneren met een simpel middeltje uit de supermarkt. Zo onthulde Hailey Baldwin dat ze haar stralend gezichtje te danken heeft aan een product voor babybilletjes…

We kunnen gerust zeggen dat Hailey Baldwin (Bieber) er flawless bijloopt. Dat mooi, gouden kleurtje van die Californische zon, daar zijn we allemaal wel jaloers op, maar het is vooral haar huid die de aandacht trekt. Imperfecties zijn ver te zoeken en die natuurlijke glow is àltijd aanwezig.

Crèmepjes en behandelingen van honderden tot duizenden euro’s? Niet voor Hailey, want zij smeert luierzalf op haar smoel. Als in: het product dat we op geïrriteerde babybilletjes smeren. Het klinkt vreemd, maar Baldwin zweert erbij. “Ik heb ontdekt dat luierzalf geweldig werkt om rode, geïrriteerde huid te kalmeren. Als je het vergelijkt met waarvoor het gebruikt wordt, is het eigenlijk hetzelfde principe. Het doet ook wonderen voor wallen.”

Hailey begon het goedje te smeren toen de anticonceptiepil haar tot radeloosheid bracht, want die had een negatieve invloed op haar huid. “Mijn hormonen sloegen op hol en mijn huid was een slagveld. Het deed écht pijn en vroeg me af hoe dat kon. Mijn dokter vertelde me dat de pil je natuurlijke balans ontregelt.”

 

Meer over instant-articles

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video