Hebben! HEMA brengt vegan make-uplijn uit die tien keer duurder lijkt dan ie is

Print
Hebben! HEMA brengt vegan make-uplijn uit die tien keer duurder lijkt dan ie is

Foto: HEMA

Let’s face it, we spenderen veel geld én tijd aan onze – pardon our French – schmoel. Merken die dus make-up uitbrengen waar we geen godsvermogen aan hoeven uit te geven, vernieuwend uit de hoek komen en nog eens vegan zijn, staan dan ook hoog op onze wishlist. En laat dat nu net hetgeen zijn waar de nieuwe make-uplijn B.A.E. van HEMA om draait. H.E.B.B.E.N!

B.A.E. staat voor before anything else: het is letterlijk het eerste wat je opdoet voor je de deur uitgaat, maar tegelijkertijd ook jouw beste vriend of vriendin, die uiteraard op de eerste plaats staat. Naast een coole naam zien de productjes er ook Instagramproof uit. Denk: roze verpakking, marmeraccenten, en strakke lijnen. En dat allemaal voor zeer democratische HEMA-prijzen of course. Om een voorbeeld te geven: voor een mascara tel je 6 euro neer, en een oogschaduwpalet kost je 7,5 euro.

 

Maar het beste van allemaal is dat de meer dan 130 producten vegan en ontwikkeld met het oog op een duurzame toekomst zijn. De B.A.E.-lijn is sinds vandaag in alle winkels en online verkrijgbaar. Wij maken alvast een pitstop tijdens onze rit naar huis!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video