Slordige hal? Met deze vijf tips ga je van puinhoop naar Pinterest perfect

Print
Slordige hal? Met deze vijf tips ga je van puinhoop naar Pinterest perfect

Foto: Pinterest

Veel inkomhallen hebben meer weg van een hindernissenparcours, waar je je een weg moet banen tussen rondslingerende schoenen, een opeenstapeling van jassen en hondenleibanden, terwijl die ruimte net de toon zet in een woning. Wil jij gasten een goede eerste indruk geven – naast die oogverblindende outfit of course – met jouw hal? Met deze tips ga je van puinhoop naar Pinterest perfect!

 

#1. BUITENMAATSE KLEERHAKEN

Heb jij een hal met een lange muur? Hang die over de hele lengte dan vol met opvallende kleerhaken. Zo hebben ze niet enkel een praktische functie, maar fleuren ze je inkom tegelijkertijd op. Win-win!

 

#2. ALL-IN-ONE MEUBELSTUK

Heb jij het inzicht niet van een interieurstylist en is jouw Pinterestbord een schrale verzameling van zeven plaatjes? Ga dan voor een trendy all-in-one meubelstuk waarmee je de bal gewoonweg niet mis kunt slaan. Lidl verkoopt al een exemplaar voor maar 59,99 euro (zoals links hieronder) waar je jassen aan kunt hangen, schoenen op kunt plaatsen en op kunt gaan zitten!

 

#3. AU NATUREL

Een ommetje maken en terugkomen met een nieuw meubelstuk? Als je fan bent van een Scandinavische woonstijl is een tak-kapstok de ideale eyecatcher om in je hal te hangen. Ga op zoek naar een mooi stuk hout en hang die met een paar stevige touwen aan het plafond vast. Voilà, kapstok!

 

#4. SECRET STORAGE

Zie jij liever geen kakofonie van jassen in de hal hangen, en wil jij origineler uit de hoek komen dan een ingemaakte kast? Dan is deze verborgen kleerhanger het antwoord op al jouw interieurvragen.

 

#5. BERGINGBANKJES

Als je een smalle of kleine entree hebt, zijn multifunctionele stukken jouw redder in nood. Gebruik lage kasten die evengoed als bankje kunnen dienen of omgekeerd. Een trendy kapstok erboven en jouw hal is ingericht alsof je er een interieurspecialist op losgelaten hebt.

 

OPGERUIMD STAAT NETJES
Moet jij dringend je hal opruimen? En ziet het er niet naar uit dat jij afscheid zal kunnen nemen van enkele jassen en een paar schoenen? Dan is deze kapstok met bank van Lidl dé manier om je inkom eindelijk op orde te krijgen. Je haalt 'm al in huis voor maar 59,99 euro. Shop het meubelstuk snel in de dichstbijzijnde winkel, of op lidl-shop.be