Wedding bells: actrice Jennifer Lawrence is verloofd

Print
Wedding bells: actrice Jennifer Lawrence is verloofd

Foto: Starpost

Rozengeur en maneschijn voor Jennifer Lawrence (28), bekend van 'The Hunger Games, want de actrice heeft zich volgens Page Six verloofd met haar vriend Cooke Maroney (33). De tortelduifjes werden gespot tijdens een romantisch etentje in New York en één ding viel meteen op: de enorme ring van Jennifer.

Zaterdagavond werd ze door Page Six gespot in een restaurant: “Ze droeg een gigantische ring en ze zagen er samen uit alsof ze iets te vieren hadden. Het was overduidelijk dat er iets gaande was.” Het blijde nieuws werd intussen bevestigd door Lawrences woordvoerder, YAY! Ze is in de wolken en iedereen mag het weten. 

Jennifer en Cooke leerden elkaar afgelopen juni kennen via een gemeenschappelijke vriendin. Een jaar later stappen ze dus bijna in het huwelijksbootje. We keep you posted! 

Cooke Maroney, who?
Klinkt de naam je niet bekend in de oren? No stress, he's just a boy next door. Wij hebben ook even moeten zoeken en sommen met plezier enkele weetjes op over hem.

De bruidegom to be groeide samen met zijn ouders en jongere zus, Annabelle op in Vermont, niet ver van de Canadese grens Lawrence en Maroney werden aan elkaar voorgesteld door Laura Simpson. Cooke studeerde kunstgeschiedenis aan NYU. Hij volgde in zijn vaders voetsporen en werkt als directeur bij Gladstone in New York. Dat is een befaamde kunstgalerij die ook een vestiging heeft in Brussel. Maroney wordt vaak gespot op feestjes: ‘Hij houdt ervan om plezier te maken, maar heeft zichzelf wel onder controle’, wist een bron te vertellen aan The Cut. ‘Hij drinkt graag een glas, maar houdt het altijd gezellig.’

Wij wensen de twee lovebirds veel geluk toe!

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video