8 redenen waarom een hond beter is dan een lief

Print
8 redenen waarom een hond beter is dan een lief

Foto: Shutterstock

Het is onvermijdelijk, maar elk jaar weer komen we terecht in het seizoen waar talloze koppels beslissen in het huwelijksbootje te stappen. Dus ook het seizoen waar nog eens in je gezicht gesmeten wordt hoe single je wel niet bent. Gelukkig hebben sommigen onder ons iets anders om naar thuis te komen: een hondje! En waarom zou je dan een lief nodig hebben?

They don't care

Heb je een bad hair day? Of gewoon geen zin om je op te maken? Geen probleem, want jouw kleine/grote beste vriend geeft daar helemaal geen moer om. Ze zien je graag zoals je bent!

Knuffelberen

Als je een hond in huis hebt, zul je nooit op je honger moeten zitten als het op knuffels aankomt. Met een beetje geluk is jouw pluizenvriendje verzot op een goede omhelzing.

Ze luisteren als de beste

Frustrerende dag op het werk gehad? Laat alles maar los in het bijzijn van je buddy, want die luistert ononderbroken naar alles wat je te vertellen hebt. Jammer genoeg kunnen ze niet echt raad geven of bijkomende vraagjes stellen, maar die blik in hun ogen is al troost genoeg!

Goed voor de portemonnee

Een avond uit klinkt allemaal goed en wel, maar heb je er al eens over nagedacht hoeveel dat kost? En al die cadeautjes voor verjaardagen, kerst... Een hond mag dan wel geld kosten, maar nooit zoveel als een lief, HA!

Beste Netflixbuddy

Discussies over welke film je opzet of ruzie wanneer je stiekem al een aflevering van jullie favoriete serie hebt gekeken? Die heb je niet met je viervoeter. Gewoon samen de zetel inkruipen en genieten!

Always happy

Een hond is ALTIJD blij om je te zien. Is er eigenlijk een beter gevoel dan thuiskomen en het zien van dat kwispelend staartje? Het antwoord is altijd nee.

Doe wat je wilt

Een avondje met de vriendinnen thuis en pizza laten leveren? Niemand die er jou van wat zal zeggen. Je bent baas in eigen huis en je doet lekker wat je wilt. En Fifi, die is gewoon blij met al die extra handjes voor een goede aaibeurt. 

Beest in bed

Oké, er is één aspect in bed waar een hond je niet bij kan helpen, maar ze kunnen je wel minder alleen laten voelen. De warmte van je viervoeter tegen je aanvoelen is zalig. Bovendien zijn ze de beste wekkers. Als het tijd is om op te staan, zul je dat snel geweten hebben.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video