Jani's grootste nachtmerrie komt uit: "Een gele Crocs fanny pack!"

Print
Jani's grootste nachtmerrie komt uit: "Een gele Crocs fanny pack!"

Foto: PizzaSlime

Het Amerikaanse streetwearmerk PizzaSlime kondigde zopas een samenwerking aan met... Crocs. Het bedrijf dat iedereen blijft verrassen, een niet uitstervend ras. Helaas, plastic is hardnekkig en vergaat niet, dus dachten ze bij Crocs: laten we deze recycleren én Jani nog een beetje pesten.

Ik kon mijn ogen al niet geloven toen modehuis Balenciaga de croc naar de catwalk bracht en deze dan verkocht aan meer dan 750 euro. Maar nu gaat het bedrijf achter de afgrijselijke sandaal nog een stapje verder.

Pizzaslime… Ik lees 'pizzaslijm', een Amerikaans merk dat heeft samengewerkt met Crocs. Pizzaslijm en Crocs.. Het kon een gerecht zijn die niemand door z’n keel krijgt, maar helaas kan je dit mismakend gerechtje rond je nek hangen. Wie wilt er nu een schoen rond zijn nek dragen? We zetten toch ook geen onderbroeken op ons hoofd?  Een fanny pack van een Croc. Een stinkend stuk plastic - in het geel dan nog - rond je nek voor maar 300 dollar. Ja, je leest het goed.

Gelukkig zijn er maar 50 exemplaren van gemaakt en hopelijk kom ik ze nooit in het echt tegen. Ik heb het gevoel dat als er één ding deze wereld overleeft, dat het dan Crocs wel zijn. Net kakkerlakken! Er is nog één ding zeker en dat is dat ik werk genoeg zal hebben de komende jaren. Het gevecht gaat door!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video