Ciao, byekes! Dit worden de 9 belangrijkste reistrends volgens Pinterest

Print
Ciao, byekes! Dit worden de 9 belangrijkste reistrends volgens Pinterest

Foto: Instagram | leoniehanne

Bali boeit niet meer, herfstkiekjes zijn het nieuwe krachtvoer voor Instagram en dikke 4x4's worden ingeruild voor de bus. Pinterest lijstte de reistrends voor 2019 op in z'n jaarlijks rapport en wij vatten die voor jou maar al te graag samen!

 

1. BUSJE KOMT ZO

Volgens Pinterest was de trein hét vervoersmiddel bij uitstek afgelopen jaar, maar ook de bus wint terrein. Een roadtrip hoeft dus niet meer in een dikke 4x4, in 2019 tuft de toerist het land rond met de bus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dean (@theskoolie) op

 

 

2. HERFST IS HIP

Liters zonnecrème zitten niet meer standaard in de bagage van Pinterest people. Zij ruilen de parelwitte stranden dit jaar liever in voor roodbruine bladeren, warme thee en pompoenen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jane Prorvina (@janes_wonderworld) op

 

 

3. ONBEWOONDE EILANDEN

Hipsters laten Bali voor wat het is in 2019 en gaan op zoek naar minder toeristische plaatsen. Hawaï, de Filippijnen of Sao Tomé en Principe zijn maar enkele van de plaatsen waar avonturiers hun innerlijke Tarzan volledig vrij kunnen laten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Philippines ???? (@the_philippines) op

 

 

4. WARMWATERBRONNEN

Hoog op het lijstje van heel wat reisfanaten: een bezoekje aan een warmwaterbron. En als het kan dan liefst ook met een spectaculair zicht op de bergen. Blue Lagoon wordt volgens Pinterest één van de must-sees genoemd, dus pak alvast je koffers. En vergeet je bikini niet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Blue Lagoon Iceland (@bluelagoonis) op

 

 

5. SURPRISE, SURPREIS!

Verjaardag, verloofd of promotie, alle redenen zijn goed om iemand te verrassen met een vakantie naar een onbekende bestemming. Dankzij initiatieven als Srprs.me zijn reizen als deze niet enkel lekker goedkoopt, je komt ook op plaatsen waar je anders misschien nooit aan gedacht had.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door P o l i n a | ? ? ? ? ? ? (@polabur) op

 

 

6. GAME OF STONES

Reisjunkies ruilen de rij voor het betoverende Disney-kasteel maar al te graag in voor de iets minder fraaie versies. Prinsessen zul je bij de verlaten kastelen misschien wel niet aantreffen, maar een verhaal des te meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door k (@kosmokrista) op

 

 

7. KLEINSTE DORPJES

Als de onbewoonde eilanden vol zitten, gaan we wel op zoek naar kleine stadjes met de meest charmante B&B’s. Niets mis met New York, Londen en Parijs of course, in 2019 hoeft het gewoon niet allemaal zo blits. Kleurrijk daartegenover…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julia Engel (Gal Meets Glam) (@juliahengel) op

 

 

8. OH RIO, RIO

Het Wereldkampioenschap voetbal (2014) en de Olympische Spelen (2016) hebben Rio de Janeiro terug op de kaart gezet. Van prachtige stranden tot een rijke cultuur en overheerlijk eten: de Braziliaanse grootstad heeft het allemaal.

https://www.instagram.com/p/BFeQaMAKhei/

 

 

9. LA BICYCLETTE, C’EST CHIQUE

De stad doorkruisen met een fiets, zalig toch? En al dat getrappel staat gelijk aan een goeie cardio work-out, wat betekent dat je al het lekkers onderweg zonder schuldgevoel naar binnen kunt spelen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paulo del Valle (@paulodelvalle) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video