Aha! Op deze leeftijd ga je het meeste van bil

Print
Aha! Op deze leeftijd ga je het meeste van bil

Foto: Shutterstock

Het moét wel af en toe het gespreksonderwerp zijn tussen jou en je vriendinnen: jullie seksleven. We vragen ons allemaal wel af hoe vaak we met z’n allen van bil gaan met onze partner en of we ons hoogtepunt al voorbij zijn, maar kloppen onze vermoedens ook? Een fabrikant van seksspeeltjes voerde onderzoek naar op welke leeftijd je het meest plezier beleeft onder de lakens en de resultaten zijn verrassend.

We vergelijken twintigers soms wel eens met Duracellkonijntjes, want in onze gedachten hebben die heel wat meer sexytime dan dertigers, veertigers & co. Nu blijkt dat we daar helemaal verkeerd in zijn.

Het onderzoek van LELO, maker van seksspeeltjes, wijst uit dat mensen tussen de 31 en 40 jaar het meeste seks hebben. Say what? Op de tweede plaats staat de leeftijdsgroep van 25 tot en met 30 jaar. De jonkies gaan dus iets minder van bil dan we gedacht hadden.

Heel wat deelnemers aan het onderzoek gaven ook nog mee dat niet de hoeveelheid seks telt, maar hoe goed ze is. Kwaliteit over kwantiteit, dus!

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video