Arme stakkers! Deze vier koppels gaan de ‘Ultieme Relatietest’ aan in Temptation Island 2019

Print
Wat een manier om een maandag te starten! VIJF schotelde ons zonet de vier koppels voor die dit jaar de Ultieme Relatietest zullen ondergaan. Op het schema: een overdosis testosteron, een emmer vol tranen en hopelijk ook heel wat pittige 'vuurkampen'. Hoeveel relaties zullen sneuvelen valt nog af te wachten, al kunnen we je vertellen dat zeker al één persoon in de fout gaat. ‘Een zwarte beha onder een wit topje. Really, Demi?!’ *wink wink*

In het filmpje zien we nog heel wat verliefde blikken, een overdosis vertrouwen en een pak goede hoop. Al weten wij dat al het voorgaande vaak van korte duur is. En als je het ons vraagt, krijgen Timtation, Megan & co waardige opvolgers. Laat dat drama maar komen!

Vanaf vrijdag 15 februari zie je in het nieuwe seizoen van Temptation Island hoe de koppels het ervan af brachten.

 

LAURA (22) en ROGER (23)

Het Gentse koppel Laura (21) en Roger (23) heeft elkaar ontmoet tijdens het uitgaan. Vier maanden lang waren ze friends with benefits. Al snel bleek dat niet de juiste relatie voor het jaloerse stel. Twee jaar geleden kozen ze exclusief voor elkaar en sindsdien hebben ze een relatie. Toen Laura voor 5 maanden naar Spanje ging op Erasmus heeft het koppel regels voor elkaar opgesteld (niet te veel drinken, niet alleen uitgaan na 23u etc). Beiden konden deze niet helemaal naleven, waardoor ze ook bij terugkomst van Laura deze regels bleven hanteren.  Als ze zich bij Temptation Island weten te gedragen willen de twee erover nadenken om de afspraken te laten vallen.

 

 

MILOU (23) en HEIKKI (24)

Milou (23) en Heikki (24) uit Roosendaal en Grobbendonk zijn nu 8 maanden samen en kennen elkaar via een motorcrosswedstrijd. Milou was daar met haar toenmalige vriend, zag Heikki zitten en zag in hem meteen het ideale plaatje. Het koppel besloot om voor elkaar te gaan. Milou is echter redelijk jaloers aangelegd, weet bijvoorbeeld alle wachtwoorden en pincodes van Heikki en controleert hem dagelijks. Voor Milou is het programma de ultieme relatietest om te kijken of ze Heikki kan vertrouwen. Mochten ze Temptation Island overleven, is het koppel klaar voor de volgende stap: samenwonen in Nederland.

 

 

RODANYA (20) en MORGAN (20)

Het Nederlandse koppel Rodanya (20) en Morgan (20) is drie jaar samen en kent elkaar uit dezelfde stad. De twee gingen daten en toen ze elkaar beter leerden kennen, werden ze helemaal verliefd. Morgan ging na 6 maanden echter vreemd, waardoor het vertrouwen van Rodanya een flinke deuk kreeg. Afgelopen zomer heeft Morgan weer een misstap begaan. Tijdens de vakantie, die al geboekt was, groeiden de twee opnieuw naar elkaar toe en besloot Rodanya om Morgan nog een allerlaatste kans te geven. Als het op Temptation Island fout gaat, is het deze keer echt over and out.   

 

 

DEMI (22) en SIDNEY (21)

Demi (22) en Sidney (21) zijn 3 jaar samen en hebben elkaar leren kennen op een feestje. Het koppel woont nu twee jaar samen en doet veel samen. Elkaar twee weken missen lijkt hen dan ook de moeilijkste opdracht aan Temptation Island. Aangezien de twee nog nooit een lange tijd zonder elkaar zijn geweest en daardoor nooit met echte verleiding in aanraking zijn gekomen, is Temptation Island voor hen de ideale manier om te kijken of ze elkaar kunnen vertrouwen in de buurt van het andere geslacht.

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video