Hier zijn ze: de mannelijke verleiders van 'Temptation Island' 2019

Print
Binnenkort is het weer zover, dan kunnen we opnieuw genieten van onze guilty pleasure 'Temptation Island'. Maar geen temptation zonder verleiding, natuurlijk. Daarom krijgen we eindelijk de mannelijke verleiders te zien. Acht six packs - of is dat dan een 48-pack? - te veel tatoeages om te tellen en oneindig veel testosteron. Maak kennis met Gaetan, Maxime, Giorgio, Jietse, Danicio, Timone, Ricardo en Jaimy.

Gaetan (25, Olsene)

Gaetan is account manager en model en weet met zijn humor alle vrouwen te laten lachen. Daarnaast is hij trots op zijn Congolese roots en noemt zichzelf dan ook de definitie van een Congolese man: humor, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser. Gaetan gelooft niet in relaties en ziet zichzelf als de eeuwige single.

 

Maxime (24, Sint-Truiden)

Maxime heeft bijna zijn hele leven in Dubai gewoond en is opgegroeid in een extravagant, uitbundig feestleven. Door zijn charmante Engels accentje en zachte maar directe aanpak, komt hij bij de vrouwen weg met cheesy openingszinnen en vele complimentjes. Bij Maxime geen stille momenten. 

 

Giorgio (23, Genk)

Giorgio is veel in de sportschool te vinden. Met zijn gespierde lichaam probeert hij de vrouwen te verleiden. Zo zegt hij met dit lijf alle vrouwen te kunnen overtuigen. Een gespierde beer, maar met een klein hartje.

 

Jietse (22, Brugge)

Jietse is een ambitieuze ondernemer. Hij is geen zwaar feestbeest, maar houdt er eerder van om thuis te koken met een drankje erbij. Als ideale schoonzoon biedt hij graag steun aan de vrouwen. Iemand waar ze hun hart kunnen uitstorten en lange gesprekken mee kunnen voeren.

 

Danicio (21, Amsterdam)

Danicio is een womanizer die graag de aandacht heeft bij de vrouwen. Zonder veel na te denken, gaat hij ervoor en doet hij zijn eigen ding. Daarnaast is hij een feestbeest en zodra hij een drankje op heeft, opent hij de jacht.

 

Timone (26, Almere)

Timone ziet eruit als een bad boy, maar is eigenlijk een rustige jongen. Toch is hij niet helemaal onschuldig. Hij heeft een eeneiige tweelingbroer waar hij clubs mee onveilig maakt en zelfs mee ruilt van meisje.

 

Ricardo (23, Zwolle)

Ricardo houdt van aandacht en ziet zichzelf als een leider. Hij is vastberaden dat hij erin gaat slagen om de koppels als vrijgezel naar huis te laten gaan.

 

Jaimy (21, Amsterdam)

Jaimy is een spontane jongen die is opgegroeid is in het Amsterdamse horecaleven. Hij houdt van golfen en beschrijft zichzelf als een jongen met manieren die toch helemaal los kan gaan.

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video