Deze nageltrends zijn HOT in 2019

Print
Deze nageltrends zijn HOT in 2019

Foto: Instagram @brittanyxavier

In beautyland zijn er nieuwe nageltrends opgedoken. Haal je favoriete nagellakjes tevoorschijn en oefen je vaste hand want je kan beginnen met experimenteren.

Als je aan je look denkt, denk je aan je kleren, haar en accessoires. Vaak vergeten we dat onze nagels daarbij horen, terwijl een volledige look juist draait om de details. Met de juiste kleuren en vormen maak je je nagels ook on point. Wij selecteerden de nieuwste nageltrends van 2019 voor jou: 

#1 Grafisch

We starten met een moeilijke, want voor deze trend moet je al iets meer gevorderd zijn met nail art. Bij deze trend worden er strakke lijnen en vormen gemaakt op de nagels. Met andere woorden: een vaste hand hebben is much needed. Bij deze techniek gebruik je best maximaal twee kleuren. Waarom? Zo blijft het extra strak en clean, anders wordt het snel too much

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another look for @kith x @versace collab using @essie in licorice ??

Een bericht gedeeld door Alicia Torello (@aliciatnails) op

 

#2 Neon

Is het grafische te moeilijk? No worries, we snappen dat en hier is meteen een makkelijke trend. Neon is de opkomende fashion trend van het jaar en ook bij de nagels is hij te bespeuren. Gewoon je nagels lakken in een fel neon kleurtje en hop je bent ready freddy én helemaal hip, YAY!

 

 

#3 Jelly

Volgens de nailartist van de enige echte Dua Lipa worden lange jelly nagels dé trend van 2019. Dit gaat wel niet met een simpel nagellakje want je hebt daarvoor nepnagels nodig. Jelly nails: denk aan vrolijke kleurtjes die een beetje doorzichtig zijn. Hop naar het nagelsalon als je deze trend wil zien shinen op je nagels. 

 

 

#4 Stars

Deze look is schattig en simpel tegelijk. De basiskleur is nude en op enkele nagels worden er sterren geplakt. Een leuk extraatje als je het ons vraagt! De sterren komen in verschillende kleuren of groottes, met glitters of zonder. Dat ze wat oefening vragen, is een feit, maar eens je ze onder de knie hebt, gaat het vanzelf! 

 

Meest recente video's

Meer video