Justin Bieber komt met eigen kledingmerk en geeft eerste beelden vrij

Print
Justin Bieber komt met eigen kledingmerk en geeft eerste beelden vrij

Foto: @drewhouse

We hoorden al een tijdje niets meer van Justin Bieber op vlak van muziek. De ster kwam vooral in het nieuws rond zijn huwelijk met Hailey Baldwin. Nu onthult hij dan eindelijk dat hij een nieuwe weg is ingeslagen: de modesector.

'Drew House', zo heet het nieuwe label dat Justin Bieber uit de grond stampt. Na heel wat downtime jeukte het bij de popster om weer een nieuw project op te starten. Geen muziek, maar mode dus. Uit foto's van de eerste collectie kunnen we al afleiden dat het vrij beperkt is en heel uniform. Er is dan ook maar bijna één kleur te verkrijgen: nude/beige, buiten enkele zwarte en gele stuks met een smiley opdruk.

Van fans krijgen de fashion pieces twee kritieken: enerzijds zou er wel héél veel inspiratie gehaald zijn bij collega muzikant/designer Kanye West, anderzijds vinden ze de prijzen veel te hoog. Met 148 dollar voor een broek of hoodie vinden we dat terecht. Ook die vergelijking met de Yeezy kledinglijn kunnen we zien. Wie toch overtuigd is, kan shoppen op thehouseofdrew.com.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video