Hakuna matata! Deze dierenprint neemt het over van luipaard en wij zijn nu al fan

In ’t echte leven zou het waarschijnlijk geen waar zijn, maar in de modewereld wint zebra het dit seizoen van luipaard. Yep, ook 2019 belooft een beestig jaar te worden. Fashion weeks lijken steeds meer weg te hebben van een National Geographic-aflevering, fashionista’s tranformeren in queen of the jungle en outfits schreeuwen ‘hakuna matata’. Geen idee hoe je gestreepte print kunt dragen zonder op een queen of the red light district te lijken in plaats van een queen of the jungle? Wij stomen je klaar met tonnen inspiratie en een paar steengoede tips.
Print

 

ZO DRAAG JE ZEBRASTREPEN

Voor de laatste keer: horizontale strepen maken je niét dikker! Bij deze print – en eigenlijk alle andere – gaat het vooral om de grootte en het soort kledingstuk dat je kiest.

BREDE HEUPEN? Probeer dan de aandacht van je heupen weg te leiden door een top met zebraprint te dragen in combinatie met een donkere jeans of rok. Een grote print werkt in dit geval het best.

Zara - € 39,95

 

GROTE BORSTEN? Of een breed bovenlichaam? Dan moet jij – in tegenstelling tot hierboven – jouw heupen net in de kijker zetten. Een rok met zebraprint werkt perfect om jouw lichaam in balans te brengen.

NastyGal - € 23

 

BEN JIJ PETITE? Ga voor kleine prints! Grote motieven benadrukken jouw kleine lengte alleen maar. Wil je safe spelen, dan werken accessoires met een zebraprint ook in jouw voordeel.

NA-KD - € 55,95

 

GROOT & SLANK? Lange stukken met grote zebrastrepen doen jouw figuur alle eer aan. Een klein motiefje kan zeker ook, maar hou het opnieuw bij een volledige look.

Zara - € 55,95

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video