Deze 8 verleidsters zullen de 'Temptation Island'-mannen het vuur aan de schenen leggen

Print
Binnenkort kunnen we weer met z'n allen (stiekem) genieten van 'Temptation Island'. Tot het programma half februari start, kunnen we alvast kennis maken met de acht vurige vrijgezellen die zullen proberen om de harten van de mannelijke koppelhelften te veroveren en misschien ook wel te breken - we're looking at you, Cherish. Er is alvast één winnaar in dit spel: de palmboom die innig omhelst werd door de verleidsters.

Lizzy (21, Ertvelde)

Lizzy brengt het meeste tijd van het jaar door in Saint Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Met haar rosse krullen weet ze als geen ander hoe ze elke man kan bespelen om haar zin te krijgen. Ze ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen en de mannen zo voor zich kan winnen.

 

Tisha (23, Bilzen)

Tisha is als model, zangeres en danseres wat je noemt een triple threat. Ze is nog niet zo lang terug uit de VS waar ze probeerde een zang- en danscarrière op te starten. Tisha is voor sommige Vlamingen geen onbekende: in 2014 nam ze namelijk deel aan Eurosong. Deze Limburgse diva is koppig en blijft volhouden tot ze haar zin krijgt.

 

Kimberly (21, Duffel)

Kimberly plande initieel om als koppel deel te nemen aan Temptation Island. Maar toen de ultieme relatietest niet mogelijk meer bleek wegens einde relatie, twijfelde ze geen seconde om de rol van verleidster op zich te nemen. Deze sales assistant is een echte teamplayer en wou vooral samen met de andere dames de uitdaging aangaan om de mannen collectief ten val te brengen.

 

Emma (21, Brugge)

Emma heeft maar één missie: de vrouwelijke koppelhelften een gunst bewijzen. Ze is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de vroege uurtjes. Afwachten of haar drijfveer en passie de ideale combo vormt om de mannelijke koppelhelften het vuur aan de schenen te leggen...

 

Naomi (19, Nijmegen)

Naomi uit Nijmegen: bloedeerlijk, praatgraag en de dansvloer is haar biotoop. You love her or you hate her.

 

Armanda (22, Zwolle)

De blonde Armanda wil op Temptation Island laten zien dat alle mannen te verleiden zijn. Ze lijkt misschien wel stil, maar ze weet wat ze wil.

 

Ayleen (18, Oldenzaal)

Ayleen is met haar 18 de jongste van de verleidsters, maar dat weerhield haar niet om het spel der verleiding bikkelhard te spelen. De studente die bijklust als gogo-danseres weet goed wat haar troeven zijn en hoe ze die op het juiste moment bij de juiste man moest uitspelen...

 

Demi (23, Tilburg)

De Nederlandse Demi kickt op onbereikbare mannen en was in Thailand dus aan het juiste adres. Temptation Island is voor haar de ultieme uitdaging...

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video