Baby alert bij Jonas Van Geel: hij wordt binnenkort voor de eerste keer papa

Print
Baby alert bij Jonas Van Geel: hij wordt binnenkort voor de eerste keer papa

Foto: Instagram @vangeeljonas

"Woehoeeew! We krijgen een baby Van Geel! Proficiat Jonas!", stond er deze ochtend te lezen op het Instagramaccount van VTM. Iedereen is excited want Jonas Van Geel (34) wordt voor de eerste keer papa. De presentator maakte het babynieuws zelf bekend tijdens de opnames van het grote verjaardagsgala: dertig jaar VTM.

Grote kinderwens
Jonas is al enkele jaren samen met zijn vriendin Evelien Bosmans. Het was ook geen geheim dat hij een grote kinderwens had. Dat vertelde hij enkele jaren geleden in een interview met Story. Toen was hij er nog niet zo mee bezig want: eerst focussen op de carrière dan een baby. 

Toch zou zijn vriendin al een jaartje gestopt zijn met de pil. Vorig jaar vertelde ze tijdens een interview met Radio 1 dat ze gestopt was omdat ze zich zorgen maakte over de hoeveelheid hormonen die ze binnenkreeg. Dus niet per se om aan kinderen te beginnen.

In ieder geval, ze lieten de natuur hun gang gaan en hop de twee zijn nu dus in blijde verwachting van hun eerste mini Van Geeltje. Wanneer de baby geboren wordt en wat het geslacht wordt, is nog niet bekend gemaakt. We keep you posted! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video