Cute! We krijgen voor het eerst een glimp van Stromae’s zoontje te zien

Print
Cute! We krijgen voor het eerst een glimp van Stromae’s zoontje te zien

Foto: PhotoNews

Voor Stromae (33) was 2018 ongetwijfeld een ‘formidable’ jaar, want de zanger mocht zich in september officieel papa noemen. Samen met zijn vrouw Coralie Barbier (31) werden ze trotse ouders van een flinke zoon. Na lange stilte mochten we gisteren dan toch eindelijk kennis maken met de kleine spruit.

Dat Stromae mensen niet graag in zijn privéleven laat rondneuzen is geen geheim. Ook over zijn zoon bleef het een lange tijd muisstil. Wie hoopte dat Paul (nvdr: Van Haver) zich zou verspreken tijdens een interview, trok aan het kortste eind. Toen we plotseling een foto zagen passeren van Stromae Junior lieten we dan ook net onze gsm niet vallen.

Maar ook in dit geval werd de jongen op een pientere manier in beeld gebracht: met een zonnehoedje op, onherkenbaar. Helaas wordt het toch nog even afwachten vooraleer we het snoetje van mini-Paul mogen bewonderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

Een bericht gedeeld door Barbier Coralie (@barbiercoralie) op


 

Het was Coralie, de vrouw van Paul, die beide foto’s op Instagram gooide. Het kersverse gezinnetje geniet van een vakantie in een duidelijk zonniger oord.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

Een bericht gedeeld door Barbier Coralie (@barbiercoralie) op

 

Meer over baby

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video