Trouw jij dit jaar? Dit zijn de trends voor aanstaande bruidjes

Print
Trouw jij dit jaar? Dit zijn de trends voor aanstaande bruidjes

Foto: elkandwillow.com

Is 2019 ook het jaar waarin jij in het huwelijksbootje stapt? En ben jij van plan dat moment ten volste te benutten – lees: jezelf in de meest magnifieke trouwjurk te hijsen? Wel, terwijl jij reikhalzend uitkijkt naar die eerste pasbeurt in de bruidswinkel sommen wij alvast de trends voor trouwjurken even op.

Van majesteuze baljurken tot al even benijdenswaardige witte jumpsuits. Als er één iets zeker is, is het wel dat er voor iets bruidje wat wils is anno 2019. Weet je je geen weg te banen tussen de duizenden Pinterestplaatjes, dan vind je je gading misschien wel in onderstaande trends. Volgens wedding website ‘The Knot’ ben jij in deze jurken helemaal on point op de mooiste dag van je leven:

 

A LITTLE GLITTER NEVER HURT ANYBODY

… en heel wat gelukkig ook niet, want bovenaan het lijstje met trouwtrends staan jurken die een discobal het nakijken geven. (In de goede zin, of course) Glitter van kop tot teen, want tjah, in de spotlights staan doen wij maar al te goed. Shine bright like a… bride!

 

THE BOLD AND THE BALL GOWN

The bigger, the better. Prinsessen in spé moeten ook dit jaar niet onderdoen voor sprookjesfiguren, want geweldige baljurken zijn nog steeds immer populair. En anno 2019 majestueuzer dan ooit!

 

FLOWER POWER

Alle tierlantijntjes ter zijde, bruidjes die dol zijn op elegante details kiezen komende seizoenen voor bloemen. Driedimensionale applicaties, geborduurde exemplaren of een print: bruiden mogen volgens de ontwerpers eens stevig in de bloemetjes gezet worden.

 

CAPTIVERENDE CAPES

Geen bridezilla-toestanden voor deze bruidjes, zij transformeren zich liever in ‘Superwoman’. Minus het strakke latex pakje natuurlijk, maar wel inclusief de Pinterestwaardige cape.

 

SHOTS EN SCHEEF

De perfecte middenweg voor eeuwige twijfelaars: een asymmetrische trouwjurk. Het one shoulder-aspect doet je er niet enkel smaller uitzien, als de fotograaf het wat slim speelt lijkt het op jullie trouwfoto’s alsof jij zo fabuleus was dat je jezelf twee jurken kon veroorloven. Allemaal wins dus!

 

DIEPE DECOLLETÉS

Aan inkijk geen gebrek dit jaar. Als het jouw missie is om de mond van je aanstaande hubby te doen openvallen, dan mag je dat bij deze afvinken. Dubbelzijdige tape is een must in dit geval. En het kan waarschijnlijk ook geen kwaad even na te gaan of de pastoor geen hartproblemen heeft…

 

SPECTACULAIRE MOUWEN

Maak je geen zorgen, ballonmouwen uit de eighties blijven mooi waar ze zijn. Een elegante pofmouw daarentegen geven we maar al te graag een plaats op onze trouwfoto’s. Perfect voor dames die hun armen graag bedekken, en de ideale toevoeging om die jurk des te spectaculairder te maken.

 

KORT GEROKT

Of je nu jouw killer legs in de kijker wil zetten of simpelweg het risico op een gênante val wil ontlopen, een korte trouwjurk scoort ook dit jaar nog steeds hoge punten qua originaliteit. Perfect voor die bruiden die het leven niet al te serieus nemen. En let’s be honest, je kunt er ook gewoon stukken beter in dansen.

 

SPAGHETTIBANDJES

Je moeder haatte ze destijds waarschijnlijk wegens ‘te bloot’, maar in trouwcontreien bewijzen ze meer dan hun nut. Dunne bandjes voorzien je nog steeds van heel wat sexappeal, maar zorgen tegelijkertijd toch voor wat ondersteuning.

 

WEDDING-WORTHY PANTS

Is een klassieke trouwjurk jou te gewoontjes? Of kan zelfs jouw prins op het witte paard je niet overtuigen een rok te dragen? No stress, broekpakken zijn hipper dan ooit, ook voor bruiden.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video