Sneak peek ‘Zo Man Zo Vrouw’: “Alle dingen die ik mottig vind, hangen terug in de winkel”

Print
Het zijn moeilijke tijden voor Jani. De revival van de nineties is zowat het ergste wat onze stylist kon overkomen, en de kast van Roberto staat er bol van. “Ik weet niet hoe ik het dit seizoen ga doen, want alle dingen die ik mottig vind, liggen terug in de winkel”, vertelt de stijlgoeroe. Dat belooft!

Deze week zijn Robert (48) en Chantal (53) uit Roeselare aan een transformatie toe. Robert is naast vrachtwagenchauffeur ook een rasechte entertainer en gaat in de weekends onder de naam ‘Roberto Black’. Zijn vrouw Chantal neemt de taak van manager op zich. Aan zangtalent en managing skills ontbreekt het hen niet, maar hun kledij daarentegen…

Dat Jani ook niet meteen warm loopt voor hun garderobe is duidelijk: “De jaren negentig is de slechtste periode ooit geweest. En ik heb dat gedragen, dus ik kan dat weten. Ik ben ooit zelfs aangevallen geweest door hooligans omdat ik Kappa droeg. En terecht.”

Benieuwd hoe de stylist het koppel naar 2019 katapulteert? Kijk dan zeker vanavond naar ‘Zo Man Zo Vrouw’, om 20u35 op VIER.

 

Meer over zo man zo vrouw

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video