#howtostyle: zo draag je koraal, dé trendkleur van 2019

Print
#howtostyle: zo draag je koraal, dé trendkleur van 2019

Foto: Stilo.es

Koraalrood wordt de trendkleur van 2019. Moeilijk te combineren? Think again, wij geven jullie inspiratie hoe je de kleur kan combineren met stukken uit je kleerkast. Wedden dat je op slag verliefd wordt?

Living coral

Pantone stelde onlangs de kleur van 2019 voor: living coralEen levendige koraaltint met een gouden ondertoon. Het straatbeeld en Instagram zijn stilletjes aan oranjeroze aan het kleuren. Zie je een koraalroze item in de solden (of nieuwe collectie, duh!) hangen? Twijfel dan niet en spurt naar de kassa. Wij geven je heel graag tips over hoe je de kleur draagt met stukken die je so-wie-so in je kast hebt hangen.

Tips

Draag een koraalitem in combinatie met iets zwart om je outfit een vrolijkere toets te geven.

Nog een match made in heaven is de kleur combineren met wit. Dat oogt chique, fris en zomers (en dat laatste is echt wat we nodig hebben). 

Eéntje voor de echte fashionista's: een volledige outfit in koraal. Weet je niet hoe je dat moet doen? Check dit!

Nog een combinatie die je sowieso in je kast hebt hangen: draag de kleur met een jeans. Dat past écht perfect! Ook in combinatie met een grijs stuk wordt je outfit een pak minder sober.

Draag je de kleur toch liever niet in een outfit? Doe je make-up of lak je vinger- of teennagels in de frisse kleur en je bent nog steeds in. Voor de durvers: zet een nieuw kleurtje op je haar. Wie niet waagt niet wint, toch? 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video