Cadeautip: deze posters tonen de sterrenhemel op belangrijke data

Print
Cadeautip: deze posters tonen de sterrenhemel op belangrijke data

Foto: @atelje18

Valentijn komt eraan, de ideale gelegenheid dus om origineel uit de hoek te komen met een leuk cadeautje. Zo zijn deze posters op dit moment over heel het internet een hot item. Je kan ze namelijk personaliseren aan de hand van een datum die je nauw aan het hart ligt. Zalig!

Een origineel én persoonlijk cadeautje geven? Het is niet zo makkelijk, maar met deze sterrenposters zul je een sterke indruk maken op je geliefde. Heel het internet loopt er warm voor en ze passen ook nog eens mooi in je interieur.

Wat zijn ze eigenlijk? Wel, aan de hand van een datum die je zelf kiest, toont de poster een afdruk van de sterrenhemel op die exacte datum. Je kan zelfs nog preciezer het uur en de minuten ingeven. Zo kan je dus de sterrenhemel van de dag waarop je samen kwam met je lief cadeau geven. Hoe romantisch is dat?

"Is dat geen zever?", vraagt Redactrice Tiffany terwijl we verwonderd naar de posters kijken. Nee! Het Europese Ruimtevaartorganisatie heeft een telescoop die al jaren de sterrenhemel analyseert. Die gegevens kun je inkijken via een databank, maar de makers van deze posters gebruiken die dus op een andere manier. Coolio!

Het enige nadeel? Er hangt een stevig prijskaartje aan vast. Voor 60 euro krijg je een poster van 50 op 70 centimeter, die je helemaal zelf kan personaliseren. Goedkoop is het niet, maar wel origineel! Niet alleen voor je geliefde, maar ook voor kinderen of zelfs je eigen geboortedatum.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video