WAIT WHAT?! Volgens Vogue wordt dit de jeansstrend van 2019...

Print
WAIT WHAT?! Volgens Vogue wordt dit de jeansstrend van 2019...

Foto: Pexels

Hou je vast of ga zitten, want deze nieuwe jeanstrend is echt bizar en daar valt volgens ons niet over te discussiëren. Dat het ideaal is voor vrouwen die niet kunnen kiezen tussen smalle of brede pijpen, dat kan kloppen, maar bizar it is. Met andere woorden, dé jeanstrend volgens Vogue voor 2019: asymmetrische pijpen.

Asymmetrisch

Volgens Vogue blijven jeansbroeken hip&happening en zal het speciaal model van ontwerpster Ksenia Schnaider trending zijn in 2019. Zij ontwierp een broek voor vrouwen die twijfelen tussen een model met smalle of brede pijpen. Daarom maakte ze een nieuw ontwerp dat die keuzestress de wereld uithelpt... de asymmetrische jeans. Dit model heeft namelijk één losse en één spannende broekspijp. Uhm... was ze dronken toen ze op dit idee kwam? En by the way, heeft iémand met twijfels achter deze trend gevraagd? We don't think so.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ASYMMETRIC JEANS

Een bericht gedeeld door Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) op

As we said before, het ziet er een beetje (lees: een beetje veel) gek uit, maar Ksenia staat volledig achter haar creatie door de broek zélf te dragen. Is ze nog steeds zat? In ieder geval, deze speciale asymmetrische broek draagt ook een speciaal prijskaartje met zich mee. Je telt er maar liefst 327 euro voor neer, hallokes! Geef ons maar een wijntje om dit bedrag door te spoelen en wie weet zien we daarna de trend ook in... wie weet!

How to wear (if you want)

Ksenia is ervan overtuigd dat het kledingstuk mensen gaat verrassen en doen glimlachen (of uitlachen?). Wij zijn benieuwd of fashionista's en it-girls over de wereld massaal zullen vallen voor de trend of niet. In ieder geval als je fan bent, Ksenia geeft ook mee hoe je het item het best combineert. "Met een klassieke pull en hakken", zegt ze in Vogue. "De jeans is op zich al gek genoeg (AHA, ze weet het dan toch), dus de rest van je outfit mag simpel zijn." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sonya_soltes wearing asymmetric jeans from PF2019 collection ?? #kseniaschnaider #selfielookbook

Een bericht gedeeld door Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video