Nieuw jaar, nieuw haar: dit wordt volgens Pinterest hét kapsel van 2019

Print
Nieuw jaar, nieuw haar: dit wordt volgens Pinterest hét kapsel van 2019

Foto: Isopix

Pinterest krijgt maandelijks zo’n 250 miljoen bezoekers over de virtuele vloer, dus we kunnen wel stellen dat de inspiratiewebsite goed weet wat wij pinners willen. Zo plaatsten ze de meest gezochte kapseltrends voor 2019 al op een rijtje. En ja hoor, wil je in zijn, dan komt er een schaar bij kijken. Benieuwd waar kappers heel wat plaatjes van voorgeschoteld zullen krijgen? Scroll dan snel verder.

Als het van Pinterest afhangt, zien we anno 2019 weer heel wat froufrous oppoppen. Curtain bangs à la Brigitte Bardot beleefden een heuse revival, maar dit jaar draait het allemaal om ‘baby bangs’. Een stijl waar heel wat mensen voor terugdeinzen, en toch zag de website een forse stijging in de zoektermen.

Voor de froufrou-leken: baby bangs of cropped bangs is een korte pony die boven je wenkbrauwen stopt. Denk bijvoorbeeld aan de fameuze Amélie Poulain, of Emma Watson. Een korte pony  is daarbovenop het perfecte accessoire voor de eeuwig populaire bob. Zo creëer je een fris kapsel, zonder een al te dramatische ingreep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @sun.hwa85 op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door mischa g (@mischag) op

 

Heb jij liever geen schaar in de buurt van je lokken? Dan vind jij misschien wel je gading in de haarkleurtrends. Zo zag Pinterest een serieuze stijging in de zoektocht naar ‘lilac hair’ dankzij Lady Gaga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nicole Richie (@nicolerichie) op

 

Maar ook wanneer we onze eerste grijze haar aantreffen, hoeven we niet meer in paniek te schieten, want ‘going grey’ is volgens de website wat je moet doen in 2019. Maak jij snel een afspraak bij de kapper?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vopsea gri Berina Light Grey (@vopseagri) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video