Oh! Kim Kardashian verklapt geslacht van baby #4

Print
Oh! Kim Kardashian verklapt geslacht van baby #4

Foto: @kimkardashian

We wisten een tijdje geleden al te onthullen dat Kim Kardashian en manlief Kanye West een vierde kindje verwachten. Na het succesvolle draagmoederschap van hun laatste kindje, besloten ze voor nog een vierde te gaan. Nu bevestigde Kim de geruchten officieel en verklapte ze zelfs het geslacht.

Het was al zo goed als zeker, maar op de talkshow 'Watch What Happens Live' bevestigde Kim Kardashian gisteren dan toch officieel dat ze een kindje verwacht via een draagmoeder. Het koppel heeft al drie kindjes: zoontje Saint (3) en dochters North (5) en Chicago (1). Kim's twee zwangerschappen verliepen niet zonder slag of stoot. Het laatste kindje, Chicago, werd dan ook door een draagmoeder op de wereld gezet, omdat zelf nog zwanger worden te gevaarlijk is voor Kim. 

Op de talkshow onthulde Kardashian ook al meteen het geslacht: een jongetje. Dat was tot grote verrassing van haar zussen die ook aanwezig waren. "Wel, het zit zo, ik was dronken op ons kerstfeestje en ik heb het aan een paar mensen verteld. Ik weet niet meer aan wie, ik ben normaal nooit dronken", lachte de realityster, dus besloot ze de aankondiging zelf te doen. Ze liet tenslotte ook nog weten dat de baby niet lang meer op zich zal laten wachten. Spannend!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video