Hebben! Dit is de sneaker waar influencers nooit, never, jamais afscheid van zullen nemen

Of je richting de fashion weeks trekt, een komkommer gaat halen in de supermarkt of de moshpit induikt op een festival: een degelijke sneaker stelt nooit teleur. En er is één bepaald sneakermerk dat bloggers nooit, never, jamais uit hun garderobe zullen verbannen. Wedden dat jij ook een tot op de draad versleten paar in je kast hebt liggen? Of course hebben we het over Converse-sneakers! En het goede nieuws is: Lidl verkoopt er deze week voor maar 49,99 euro!
Print

Van prinses Diana tot Chiara Ferragni, de allergrootsten werden reeds op de gevoelige plaat vastgelegd met een paar All Stars aan hun voeten. Niet onlogisch als je weet dat ze dé redder in nood zijn bij zowat elke outfitcrisis.

 

CONVERSE-SNEAKERS ZIJN MULTI… MULTIMULTI-INZETBAAR

Een paar All Stars zien er even goed uit onder een luchtig bloemenkleedje dan een stoere jeans. En of jij ze nu aan hebt, of je 76-jarige oma: het blijft er cool uitzien. Ze stralen een zeker je-m’en-foutisme uit die iedere outfit die finishing touch geeft. De vraag is natuurlijk hoe je er uitspringt aangezien drie vierde van de wereldbevolking zich een trotse Converse-eigenaar mag noemen?

1. Maak een ietwat chiquere jurk lekker casual door er een paar Converse-sneakers onder te gooien. Geen pijnlijke blaren omdat je op deze manier hakken kunt vermijden, en heel wat complimentjes voor je edgy look. Ha!


2. Bestaat er een betere outfit dan een goed zittende cropped of mom jeans, een witte bloes en een paar All Stars? Nope. Geef er je eigen twist aan door voor een opvallende handtas of zonnebril te kiezen. Of werk het geheel af met een hoeveelheid aan juwelen.


3. Ga je voor een shabby look? Zorg er dan voor dat je sneakers netjes opgepoetst zijn zodat mensen niet spontaan een euro bij je neerleggen wanneer je besluit even op een bankje uit te rusten.


4. Geef je Converse-sneakers de eer die ze verdienen en zet ze in de kijker door voor een contrasterende kleur te kiezen.


SNEAKERLIEFDE
Moraal van dit artikel? Dat jij dringend nog een paar Converse-sneakers aan je collectie toe moet voegen! Lidl verkoopt deze week de o zo geliefde ‘Chuck Taylor high top’ voor maar 49,99 euro in z'n winkels. Zowel mannen als vrouwen kunnen hun slag slaan, je kunt ze scoren in de kleuren zwart, wit, donkerblauw en grijs. Snel zijn is de boodschap!