Åh min Gud! Levert Ikea binnenkort Zweedse balletjes thuis?

Print
Åh min Gud! Levert Ikea binnenkort Zweedse balletjes thuis?

Foto: Photonews

We kennen Ikea allemaal voor de scherp geprijsde meubels en interieuraccessoires, maar ook voor: ZWEEDSE BALLETJES! Het iconisch gerecht van de Zweedse meubelketen is door veel bezoekers geliefd, dus bekijkt Ikea de mogelijkheid om deze (samen met andere gerechten) aan huis te leveren. Whuuuut?!

We moeten het stiekem toegeven: soms gaan we niet naar Ikea om te shoppen voor leuke interieuritems, maar om langs het restaurant te wandelen. Voor een zacht prijsje smullen van een bord Zweedse balletjes en frietjes? Niets beter dan dat! Voor huismussen die de drukte liever vermijden is het een tegenvaller dat de lekkerheden niet te vinden zijn op thuisbezorging services, maar daar gaat de keten verandering in brengen.

In het Nederlandse Groningen voert Ikea namelijk een test uit waarbij de inwoners maaltijden kunnen laten thuisleveren. Er wonen vooral studenten in Groningen, dus een goede optie voor kleine budgetten. Als de test een succes blijkt, wil de keten het graag uitbreiden. "Deze test duurt in eerste instantie zestien weken. Het is beslist onze doelstelling om dit op meer plekken aan te bieden. Als de pilot succesvol blijkt, gaan we dit stap voor stap uitbreiden."

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video