Fenomenaal! Deze prachtige hangbrug ligt op slechts een boogscheut van België

Print
Fenomenaal! Deze prachtige hangbrug ligt op slechts een boogscheut van België

Foto: Instagram | janes_wonderworld

Wil jij je winterwandelingen weleens upgraden? Trommel je vriend op, trek een paar stevige schoenen aan en spring in de wagen, want zo’n paar uur verder bengelt een prachtige hangbrug van maar liefst 360 meter over één van de mooiste valleien. Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees...

De meest impressionante hangbrug van Instagram? Daarvoor hoef je niet per se een vliegtuig op te springen, een paar uurtjes rijden en enkele koffies voldoen om op één van de meest Instaworthy  plekken te arriveren. We hebben het over de Geierlay, een voetgangersbrug die boven de vallei van Mörsdorf zweeft en je helemaal gratis over kan steken. Een absolute must visit voor wie er eens tussenuit wil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jane Prorvina (@janes_wonderworld) op

 

We moeten je niet vertellen dat de brug een walhalla voor fotografen en reisbloggers is. Los van een adembenemend kiekje kun je in de vallei ook terecht voor een heerlijke wandeling. Winter of zomer, dat maakt niet uit. Het uitzicht is er altijd fenomenaal, en wanneer de avond valt licht de brug ook nog eens helemaal op. En kijk eens wat nu toevallig voor de deur staat: het weekend! WELLE WEG!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door michaelscott57 (@oh.michaelscott) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Travel Earth Explore Nature (@travelaww) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video